maanantai 18. lokakuuta 2010

Happy Halloween!


Halloween starttasi tällä viikolla ja sen myötä erinäiset juhlat ja kissan ristiäiset. Ensimmäinen suurempi tapahtuma oli lauantaina pidetty vuosittainen pumpkin launch. Tapahtumassa kisaillaan siitä kuka saa lennätettyä kurpitsaa mahdollisimman pitkälle rakentamansa katapultin avulla. Kilpailu käydään joukkueittain eikä katapultin koolla, rakenteella tai laukaisumekanismilla ole rajoituksia. Tärkeää oli vain se, että katapultilla pystyi laukaisemaan kurpitsan turvallisesti ja mahdollisimman pitkälle. Tämä vuosi oli vasta kuudes kerta kun tapahtuma järjestettiin, joten varsin tuoreesta traditiosta oli kyse. Pisimmälle kantanut ilmalento oli alumni-joukkueen 100,8 m.



Alapuolella kisan voittanut katapultti


Viime viikolla tuli myös käytyä parturissa ensimmäistä kertaa täällä olon aikana. Päätin säästää menemällä halvimpaan mahdolliseen minkä googlen avulla löysin. Odotukset eivät olleet mahottoman korkealla, mutta täytyy myöntää, että pikkasen alkoi hirvittää kun intialainen vanhus alkoi koneella leikkaamaan hiuksiani rivakkaan tahtiin. Lopputulos oli ennakko-odotuksista huolimatta positiivinen. Pesun kanssa operaatioon meni 10 min, mikä oli erittäin vähän ottaen huomioon, että edellisestä hiusten leikkuusta oli vierähtänyt melkein kaksi kuukautta. Taidan jopa mennä sinne uudemmankin kerran.

Tällä viikolla eräs proffa sit alkoi kaataa tehtävii ihan tosissaan reppuun. Ekan viiden viikon aikana kaikki viikottaiset tehtävät oli kohtuullisen vaativii, mut nyt vaatimustaso sit kasvoikin eksponentiaalisesti. Tähän asti kyseisen kurssin tehtäviin on menny n. 4-6 h/ viikko, mut en ees haluu ajatella paljon tällä viikolla tulee menee. Vastausten minimipituus kun pitäs olla 15 sivuu, aikasempien neljän sijaan. Tollasista muutoksista viikkotehtäviin ois ollu vaan kiva tietää pikkasen etukäteen eikä vasta tehtävänannon yhteydessä. Mukava pikku yllätys tähän tenttiviikon lomaan. Täällä kun ei ole varsinaista tenttiviikkoa vaan kurssit ja tentit rullaavat suuresti maikkojen aikataulujen mukaan.

No eiköhän tuonkin paperin saa raavittuu kasaan ennen perjantaita jolloin olis vuorossa risteily Michigan järvellä ruletin ja black jackin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti