tiistai 2. marraskuuta 2010

Halloweenin jälkeen

No nyt on sit halloween takana ja kostyymit on vetäytyny katukuvasta. Viime perjantaina jengi alko pistää kuteita niskaan jo puolilta päivin. Kyllähän se alkuun pikkasen pisti ihmettelee kun yli 20v kaverit pukeutu super marion hahmoiks ja oli vielä ihan onnessaan. Kaverukset sit juoksenteli ympäri yliopiston ruokalaa saalistamassa kilpikonnaa tulipalloja heitellen. Eihän siinä sit muu auttanu kun lähtee kauppaan asua ostelee - maassa maan tavalla. Päämotivaattorina kostyymin hankkimiselle toimi synttärini, mitkä osui samalle päivälle Halloween-perjantain kanssa. Halloween-kinkereille kun ei ollu oikein asiaa farkuissa ja t-paidassa.


Ite en oo mikään mahoton teemabailujen ystävä, mutta totta kai jos bailut jonkinlaista teemaa kantaa niin tietysti pukeudutaan sit sen mukaan. Tästä johtuen meikäläiselle on melko tyypillistä hommata asusteet viimeisellä mahollisella hetkellä. Aina se ei oo mitenkään hyvä asia. Viime hetkellä kun voi olla pikkasen vaikeeta löytää tapahtumaan sopivia rättejä. Ensimmäisessä kaupassa oli kolme Halloween-hyllyväliä tyhjennetty viimeiseen naamariin asti ja meikäläisen usko viime hetken löytöihin alkoi flopata. Päätin kuitenkin kokeilla paikallista valintataloa wallgreensiä, mistä sit löytyi kun löytyikin jotain. Maski vaan päähän ja feikkiverta käsiin niin asu oli vimosen päälle.


Jälkikäteen tajusin et naamari muistuttaa lievästi Lordi-yhtyeen maskeja. Nehän tekee niin upeeta musaa ja vie hienoo Suomi-kuvaa maailmalle. En ollut hirveän pahoillani ettei monikaan yhdistänyt minua tuon loistavan bändin roolihahmoihin. Uusiin ihmisiin oli kieltämättä lievästi vaikea tutustua naamarin kanssa. Naamari sit löysikin tiensä roskiin illan mittaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti