tiistai 30. marraskuuta 2010

Jouluostoksilla ja vikoja luentoja

Perjantaina Black Friday vei ihmisten rahat. Kyseessä on siis USA:n hullut päivät sillä erolla et kovia alennuksia löytyy lähes jokaisesta kaupasta. Muutamat kaupat avas ovensa jo torstain ja perjantain välisenä yönä esim. Macy's aukasi ovensa aamu neljältä. Muutamassa osavaltiosa porukka oli menny jonottaa kauppojen eteen, että on heti aukeamishetkellä nappaamassa parhaat tarjoukset päältä. Muutama käsirysykin uutisoitiin, kun jengi alko turhautuu tungoksissa. Ite kävin keskustassa pyörähtää vähän ennen puolta päivää ja olihan siellä aika hyvii tarjouksia. Yritin jotain joululahjuksia löytää, mut heikolla menestyksellä. Päädyin sit ostamaan lahjoja itselleni. Jouluhan on antamisen aikaa, joten pitäähän sitä nyt oma itsensäkin huomioida. Saas nähä miten tän kaiken tavaran saa takas Suomeen. Matkalaukussa oli tullessa tilaa kilo alle maksimipainon.

Jouluvalotkin on ilmestyny katukuvaan ja kauppoihin. Yllätykseksi nää käyttää aika paljon värittömii valoja. Ite olin oottanu kaikkia sateenkaaren värejä vilkkumassa joka ikisessä paikassa. Muutamaa jouluparaatia oon kans käyny kattomassa (mm. mäkkärin järjestämä kiitospäivän paraati). Sinne tuli eksyttyy ihan sattumalta kun aloin ihmettelee miks pari pääkatuu on suljettu ja poliiseja pönöttää joka paikassa.


Jouludekoreerausta @ Macy's




Christkindlmarket, saksalaiset joulumarkkinat Chicagossa

Viime viikonloppuna tuli käytyy luistelemassa. Eipä oo sitäkään tullu harrastettuu sitten yläasteen jälkeen, jos nyt oikein muistan. Millenium parkkiin oli jäädytty parin tenniskentän kokonen alue mitä porukka sit sahas ympyrää. En kyl ikinä oo ollu mikään luistelun ystävä, mutta nyt päätin sit lähtee kun kaveritkin halus mennä. Viikonloppu oli siihen mennessä kulunu pelkästään kampuksella esseiden ja tenttiin valmistautumisen parissa, joten luistelu tuntui hyvältä ajatukselta saada vähän happee. Radalle pääsyy saatiin jonotella reilu tunti, kun muutama muukin oli päättänyt lähtee smirklaan. Kaiken kukkuraksi tuosta minusta vastenmieliseltä tuntuvasta aktiviteetistä sai pulittaa 10 dollarii. Luistimetkin oli tylsimmät mitkä jalassa on koskaan ollu. Mutta kun radalle pääsin alko riemu vallata mielen. Olin nimittäin selkeesti keskitasoo parempi luistelija. Silmät lepäs katsellessa kun (luultavimmin) korealaiset ja kiinalaiset vietti enemmän aikaa maaten jään pinnassa kuin luistinten päällä. Muutama satutti vähän päätään kun eivät poloset tajunneet kypärää käyttää. Eihän sitä kai tuu mieleen et voi sattuu jos pään kivikovaan jäähän tai jäiseen kaiteeseen kopauttaa. Ei enää harmittanut pääsymaksun maksaminen.


Tänään oli sit viimenen tentti. Tenttejä ei kohdalleni hirveesti osunu, kun kolmella kurssilla neljästä ne on korvattu esseillä ja erinäisillä tehtävillä. Et vaikka täs tentit onkin jo takana, niin pari pidempää esseetä ja esitystä pitää vielä valmistella. Niihin saakin sit helposti kuluun loppuviikon. Mut muuten tässä alkaa lukukausi olee päätöksessä. Viikon päästä tähän aikaan ei pitäs olla enää hirveesti kouluhommia. Ensi viikon tiistaina olis viimeinen luento.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin

J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti